Skip to content
HS Technical

Werken met HS Technical

Als technische professional is het vinden van de passende vacature vaak geen probleem. Om als HS Technical met jou mee te denken aan zowel de huidige positie dan wel de positie waar je naar toe wilt groeien is een gezamenlijk proces.

Als technisch detacheringsbureau, binnen de oil & gas en bouw & infra, hebben wij de mogelijkheid om jou als professional in te zetten bij onze opdrachtgevers. Wij zorgen dat je in projecten komt waar jij je verder kunt ontwikkelen. Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte match.

HS Technical werkt samen met een vaste kern van technische specialisten. Bij ons zijn er diverse mogelijkheden met betrekking tot detachering of een andere vorm van tewerkstelling.  

Detacheren betekent ervaring en kennis opdoen bij verschillende organisaties, waarbij de volgende contractvormen mogelijk zijn:
Loondienst |
ZZP basis | Projectbasis | Uitzendbasis

Our Mission

HS Technical provides a high-quality platform within wich we act as a intermediate to bring specialist and businesses closer together. We focus on a succesful and mutually beneficial coöperation.

High Service

High Service

Project orientated

Project orientated

Low Price

Low Price

Direct contact

Direct contact

Hoofdkantoor

0547 386644

Vonderweg 29
7469 DC Enter

KVK: 8110275
BTW nr.: NL811285777B02

E-mail: info@hstechnical.nl
E-mail: info@dbgroup.nl

HS Technical
HS Technical
HS Technical
HS Technical
HS Technical
HS Technical
HS Technical

Webdesign by InHouse-ICT